چکیده……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

فصل اول : مقدمه

مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………..2

فصل دوم : بررسی منابع

2-1-مبداءوپیشینه لوبیا……………………………………………………………………………………………………………………… 5

2-2-سطح زیر کشت وتولید لوبیا درایران وجهان…………………………………………………………………………………. 6

2-3-اهمیت اقتصادی لوبیا………………………………………………………………………………………………………………..  7

2-4-خصوصیات گیاه شناسی لویبا…………………………………………………………………………………………………….  7

2-5-نیازهای اقلیمی لوبیا………………………………………………………………………………………………………………….  9

2-6-مالچ……………………………………………………………………………………………………………………………………..  10

2-6-1-نقش مالچ(خاکپوش ها)در زراعت دیم………………………………………………………………………………….  10

2-6-2-اثر مالچ بر رطوبت قابل استفاده خاک…………………………………………………………………………………..  11

2-6-3-اثر مالچ برآب خاک……………………………………………………………………………………………………………  13

2-6-4-اثر مالچ بر درجه حرارت خاک …………………………………………………………………………………………..  17

2-6-5-اثر مالچ بر ساختمان خاک ………………………………………………………………………………………………….  19

2-6-6-اثر مالچ بر شوری خاک ……………………………………………………………………………………………………..  20

2-6-7-اثر مالچ بر فرسایش خاک …………………………………………………………………………………………………..  21

2-6-8-اثر مالچ بر رشد گیاهان زراعی ……………………………………………………………………………………………  23

2-6-9-اثر مالچ بر عملکرد دانه لوبیا ………………………………………………………………………………………………  26

2-6-10-اثر مالچ در کنترل علف های هرز ………………………………………………………………………………………  27

2-7-آهن …………………………………………………………………………………………………………………………………….. 27

2-7-1-اهمیت آهن در تغذیه گیاهان زراعی ……………………………………………………………………………………  31

2-7-2-نقش آهن در فتوسنتز ………………………………………………………………………………………………………..  32

2-7-3-نقش آهن در سنتز پروتئین …………………………………………………………………………………………………  32

2-7-4-سطح بحرانی آهن در گیاه لوبیا …………………………………………………………………………………………..  34

2-7-5-عوامل موثر بر فراهمی آهن برای گیاه…………………………………………………………………………………..  34

فصل سوم:مواد و روش ها

3-1-زمان وموقعیت جغرافیایی واقلیمی محل اجرای طرح …………………………………………………………………  36

3-2-ویژیگی آب و هوایی منطقه ……………………………………………………………………………………………………  36

3-3-تعیین خصوصیات فیزیکی وشیمیایی خاک محل آزمایش …………………………………………………………..  36

3-4-نحوه انجام آزمایش وطرح آزمایشی مورد استفاده ……………………………………………………………………..  37

مقالات و پایان نامه ارشد

 

3-5-خصوصیات مورد بررسی ……………………………………………………………………………………………………….  37

3-5-1-ارتفاع گیاه ……………………………………………………………………………………………………………………….  37

3-5-2-تعدادغلاف در بوته …………………………………………………………………………………………………………..  38

3-5-3-طول غلاف ………………………………………………………………………………………………………………………  38

3-5-4-تعیین عملکرد قسمت های هوایی در لوبیا ……………………………………………………………………………  38

3-5-5-تعیین تعداددانه خشک در لوبیا ……………………………………………………………………………………………  38

3-5-6-تعیین عملکرد غلاف خشک در لوبیا ……………………………………………………………………………………  38

3-5-7-تعیین تعداددانه خشک در بوته لوبیا …………………………………………………………………………………….  38

3-5-8-محاسبه شاخص برداشت …………………………………………………………………………………………………..  39

3-5-9-شاخص برداشت دانه ………………………………………………………………………………………………………..  39

3-6-تجزیه آماری ………………………………………………………………………………………………………………………..  39

فصل چهارم:تجزیه وتحلیل

4-1- اثرمالچ ومقدارمصرف آهن بر ارتفاع بوته لوبیا …………………………………………………………………………  41

4-2-اثر مالچ ومقدارمصرف آهن برتعداد غلاف سبز لوبیا ………………………………………………………………….  41

4-3-اثر مالچ ومقدارمصرف آهن برتعداددانه سبز لوبیا ………………………………………………………………………  43

4-4-اثرمالچ ومقدار مصرف آهن برعملکرد غلاف سبزلوبیا ………………………………………………………………..  44

4-5-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برتعداددانه درغلاف لوبیا …………………………………………………………………  45

4-6-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برعملکردبیولوژیک لوبیا ………………………………………………………………….  46

4-7-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برعملکردقسمت های هوایی …………………………………………………………….  47

4-8-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن عملکرددانه خشک درلوبیا ……………………………………………………………….  49

4-9-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برعملکرد غلاف خشک لوبیا ……………………………………………………………  50

4-10-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برتعداددانه خشک دربوته لوبیا ……………………………………………………….  51

4-11-اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر تعداد دانه خشک در هرغلاف لوبیا……………………………………………. 51

4-12-اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر تعداد غلاف خشک در هربوته لوبیا ………………………………………….. 53

4-13-اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر شاخص برداشت لوبیا …………………………………………………………….. 53

4-14-اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر شاخص برداشت دانه لوبیا ………………………………………………………  54

فصل پنجم: گیری

نتیجه گیری ………………………………………………………………………………………………………………………………….  56

پیشنهادات ……………………………………………………………………………………………………………………………………  57

منابع ……………………………………………………………………………………………………………………………………………  58

چکیده انگلیسی …………………………………………………………………………………………………………………………….  64

فهرست نمودار

نمودار 4-1- اثر مقادیر مختلف مصرف آهن بر ارتفاع بوته لوبیا …………………………………………………………  42

نمودار4-2- اثر مقادیر مختلف مصرف آهن بر تعداد غلاف سبز لوبیا در واحد سطح …………………………….  42

نمودار4-3- اثر مقادیر مختلف مصرف آهن بر تعداد دانه سبز لوبیا در واحد سطح ………………………………..  44

نمودار 4-4- اثر مقادیر مختلف مصرف آهن بر عملکرد غلاف سبز لوبیا ……………………………………………..  48

نمودار 4-5-اثر مقادیر مختلف مصرف آهن بر عملکرد بیولوژیک لوبیا ………………………………………………..  48

نمودار 4-6- اثر مقادیر مختلف مصرف آهن بر عملکرد قسمتهای هوایی لوبیا ……………………………………..  49

نمودار 4-9-اثر مقادیر مختلف مصرف آهن بر عملکرد دانه خشک لوبیا ………………………………………………  52

نمودار4-11-اثر مقادیر مختلف مصرف آهن بر عملکرد غلاف خشک لوبیا ………………………………………….  52

فهرست جداول

جدول3-1- مشخصات خاک محل انجام آزمایش ……………………………………………………………………………..  36

جدول4-1-تجزیه واریانس اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر برخی از صفات مورد ارزیابی در لوبیا………….  46

جدول 4-2-جدول مقایسه میانگین اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر برخی از صفات مورد ارزیابی در لوبیا . 47

جدول4-3-تجزیه واریانس اثر مالچ ومقدار مصرف آهن بر برخی از صفات مورد ارزیابی در لوبیا ………….  49

جدول4-4- مقایسه میانگین اثر مالچ بر برخی از صفات مورد ارزیابی در لوبیا ……………………………………..  49

جدول 4-5- تجزیه واریانس مالچ ومقدار مصرف آهن بر برخی از صفات مورد ارزیابی در لوبیا …………….  54

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...