بررسی تأثیر اشتراک دانش بر رفتار نوآورانه کارکنان کارکنان با در نظر گرفتن اثر تعدیل گر سرمایه های اجتماعی- قسمت ۱۴ |
شکل ۴-۲- مدل مفهومی برازش شده در حالت معناداری پارامترها
در این مدل شکل ۴-۱، ضرایب مسیر یا ضریب بتا (β) مشخص شده اند. مقادیر (T- values) نیز در مدل شکل ۴-۲، نشان داده شده است. از دیگر خروجی های نرم افزار که در شکل بالا ملاحظه می شود، ضرایب R2 است که در درون دایره هر متغیر مکنون درون زا (یعنی متغیر مکنونی که فرض شده است تحت تأثیر یک یا چند متغیر مکنون دیگر می باشد) در شکل ۴-۱ آمده است. این ضریب نشان دهنده درصدی از واریانس متغیر مکنون است که توسط متغیرهای مکنون اثرگذار بر آن توضیح داده می شود (کوک،۲۰۱۰). به طور مثال متغیر ترویج ایده درون زا بوده و تحت تأثیر سایر متغیرها می باشد، میزان شاخص R2 برابر با ۱۴۱/۰ تعیین شده است. در ادامه بر اساس نتایج بدست آمده از نرم افزار Smart PLS، به تحلیل و تفسیر مدل درونی و بیرونی (مدل اندازه گیری و مدل ساختاری) و همچنین بررسی فرضیه های تحقیق پرداخته شده است.
۴-۲-۲-۱) تحلیل مدل اندازه گیری:
در این مرحله، تعیین می شود که آیا مفاهیم نظری به درستی توسط متغیرهای مشاهده شده اندازه گیری شده اند یا خیر؟ بدین منظور روایی و پایایی آنها بررسی می گردد. در یک مدل PLS، پایایی هر یک از نشانگرهای[۳۴] متغیرهای مکنون (سازه ها[۳۵])، سازگاری درونی[۳۶] (پایایی سازه[۳۷]) و همچنین روایی همگرا[۳۸] و روایی افتراقی[۳۹] مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.
۴-۲-۲-۲) پایایی نشانگر های متغیرهای مکنون:
پایایی هریک از نشانگر های متغیر مکنون، در مدل PLS توسط میزان بارهای عاملی هر نشانگر مشخص می شود. ارزش هریک از بارهای عاملی نشانگر های متغیر مکنون مربوطه می بایست بزرگتر یا مساوی ۵/۰ باشد( فالکر و میلر ۱۹۹۲). در جدول ۴-۶ میزان بارهای عاملی برای نشانگر های متغیرهای مکنون تحقیق قابل مشاهده است.
دانلود متن کامل پایان نامه در سایت fumi.ir |
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-12-19] [ 10:55:00 ق.ظ ]
|