پایان نامه: مقایسهی اثر آب مقطر، دیونیزه، مغناطیسی و شهری روی عمر گلجایی گلهای شاخه بریده رز، ژربرا و داودی |
فهرست شکلها
شکل 1-1- گل بریده رز | 3 |
شکل 1-2- گل بریده داودی | 4 |
شکل 1-3- گل بریده ژربرا | 5 |
شکل 2-1- سیستم تهیه آب دیونیزه | 11 |
شکل 2-2- سیستم تهیه آب مقطر | 12 |
شکل 2-3- سیستم تهیه آب مغناطیسی | 12 |
شکل 3-1- قرار دادن گلهای بریده در محلول گلجا پس از بازبرش | 15 |
شکل 3-2- انتقال محلول استوک به گلجاها | 16 |
شکل 3-3 – اندازهگیری وزن تر | 17 |
شکل 3-4- اندازهگیری درجه بریکس | 18 |
شکل 3-5- دستگاه اندازهگیری پروتئین | 19 |
شکل 4-1- تاثیر تیمارهای مختلف روی عمر گلجایی | 21 |
شکل 4-2- تاثیر تیمارهای مختلف روی روند تغییرات جذب آب روز سوم، ششم و آخر | 27 |
شکل 4-3- تاثیر تیمارهای مختلف روی روند تغییرات وزنتر روز اول، سوم، ششم و آخر | 28 |
شکل 4-4- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاهش وزن تر | 29 |
شکل 4-5- تاثیر تیمارهای مختلف روی ماده خشک | 30 |
شکل 4-6- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاهش درجه بریکس | 31 |
شکل 4-7- تاثیر تیمارهای مختلف روی کاروتنوئید گلبرگ | 32 |
شکل 4-8- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل a | 33 |
شکل 4-9- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل b | 33 |
شکل 4-10- تاثیر تیمارهای مختلف روی کلروفیل کل
|
34 |
شکل 4-11- تاثیر تیمارهای مختلف روی پروتئین گلبرگ | 35 |
شکل 4-12- تاثیر تیمارهای مختلف روی فعالیت آنزیم پراکسیداز | 35 |
شکل 4-13- تاثیر تیمارهای مختلف روی مقدار مالوندیآلدئید | 36 |
فهرست جدولها
جدول 3-1- خصوصیات آبهای مورد استفاده در آزمایش | 16 |
جدول 4-1- تجزیه واریانس اثر تیمارهای مختلف روی صفات اندازهگیری شده | 22 |
جدول 4-2- مقایسه میانگین اثر تیمارهای مختلف روی صفات اندازهگیری شده | 23 |
جدول 4-3- تجزیه واریانس اثر تیمارهای مختلف روی مقدار مالوندیآلدئید و پراکسیداز | 24 |
جدول 4-4- مقایسه میانگین اثر تیمارهای مختلف روی مقدار مالوندیآلدئید و پراکسیداز | 24 |
جدول 4-5- تجزیه واریانس اثر تیمارهای مختلف روی مقدار کلروفیلa ، b و کل | 24 |
جدول 4-6- مقایسه میانگین اثر تیمارهای مختلف روی مقدار کلروفیلa ، b و کل | 25 |
چکیده
بهمنظور بررسی تاثیر آبهای مختلف روی عمر پس از برداشت گلهای بریده رز، داودی و ژربرا آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار با دو فاکتور: انواع آب (آب مغناطیسی، آب مقطر، آب دیونیزه و آب شهری) و انواع گل (گل رز، داودی و ژربرا) به اجرا در آمد. در این آزمایش صفاتی از قبیل عمر گلجایی، جذب آب، کاهش وزن تر، ماده خشک، مقدار کاروتنوئید، کلروفیل، پروتئین گلبرگ، کاهش درجه بریکس، فعالیت آنزیم پراکسیداز و مقدار مالون دی آلدئید مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر متقابل تیمارها در تمامی صفات اندازهگیری شده از لحاظ آماری معنیدار بوده و بیشترین عمر گلجایی در تیمارهای آب شهری× گل داودی با 5/15 روز و تیمار آب مغناطیسی × گل داودی با 8/14 روز مشاهده شد. همچنین این تیمارها بیشترین مقدار پروتئین گلبرگ، فعالیت آنزیم پراکسیداز و میانگین وزن تر روز اول، سوم، ششم و آخر و همچنین کمترین مقدار مالوندیآلدئید را در بین تیمارها به خود اختصاص دادند.
مقدمه
- گل رز
1-1-1-گیاهشناسی و پراکنش اکولوژیکی رز
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1399-09-30] [ 03:14:00 ب.ظ ]
|