چکیده………………………………………………………………………………………………………………………….. 1

فصل اول: کلیات تحقیق

1-1- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………….. 3

1-2- آفت کش ها……………………………………………………………………………………………………. 4

1-3- تاریخچه استفاده از سموم…………………………………………………………………………………… 5

1-4- اهمیت آفت کش ها………………………………………………………………………………………….. 6

1-5- تقسیم بندی آفت کش‌ها…………………………………………………………………………………….. 8

1-5-1- طبقه بندی آفت کش‌ها از از لحاظ نوع موجودات زنده تحت اثر………………………. 9

1-5-2- طبقه بندی بر اساس سمیت دهانی…………………………………………………………………. 10

1-5-3- تقسیم بندی آفت کش‌ها بر اساس ساختمان شیمیایی آنها…………………………………… 11

1-5-4- تقسیم بندی سموم بر اساس نحوه ورود به داخل بدن……………………………………….. 11

1-5-5- تقسیم بندی آفت کش‌ها بر اساس طرز تأثیر……………………………………………………. 12

1-5-6- رده بندی سموم بر اساس نوع مسمومیت………………………………………………………… 14

1-5-7- طبقه بندی سموم بر اساس نحوه حرکت در گیاه………………………………………………. 15

1-5-8- طبقه بندی سموم بر اساس میزان دوام و پایداری……………………………………………… 16

1-5-9- طبقه بندی بر اساس ساختمان شیمیایی……………………………………………………………. 17

1-6- آفت کش‌های ارگانوفسفره(آلی فسفره)……………………………………………………………….. 17

1-7- چگونگی ایجاد مسمومیت به وسیله سموم فسفره…………………………………………………… 20

1-8- راه‌های ورود ارگانوفسفره‌ها به بدن…………………………………………………………………….. 21

1-9- تقسیم بندی ارگانوفسفره‌ها………………………………………………………………………………… 21

1-10- مکانیزم مسمومیت و پدیده ی پیر شدن………………………………………………………………. 22

1-11- ترشح استیل کولین به وسیله پایانه‌های عصبی……………………………………………………… 23

1-12- عملکرد استیل کولین……………………………………………………………………………………… 24

1-13- آنزیم استیل کولین استراز……………………………………………………………………………….. 24

1-14- آنزیم پسودوکولین استراز سرم…………………………………………………………………………. 24

1-15- دیازینون………………………………………………………………………………………………………. 25

1-16- متابولسیم دیازینون در بدن………………………………………………………………………………. 26

1-17- مکانیزم عمل…………………………………………………………………………………………………. 27

1-18– مخاطرات مواجهه با دیازینون…………………………………………………………………………… 27

1-19- مقدمه‌ای بر فناوری نانو…………………………………………………………………………………… 29

1-20- تعاریفی از فناوری نانو……………………………………………………………………………………. 29

1-21- ویژگی‌های نانو……………………………………………………………………………………………… 30

1-22- دسته بندی نانو مواد……………………………………………………………………………………….. 31

1-23- ضرورت به کار گیری فناوری نانو در علوم کشاورزی وصنایع غذایی …………………….. 31

1-24- نانوسلولز……………………………………………………………………………………………………… 31

1-25- ابعاد سلولز…………………………………………………………………………………………………… 32

مقالات و پایان نامه ارشد

 

1-26- تجزیه سلولز…………………………………………………………………………………………………. 32

1-27- فرمهای سلولز و شناسایی آنها………………………………………………………………………….. 33

1-28- کاربرد سلولز………………………………………………………………………………………………… 35

1-29- اهمیت نانو سلولز…………………………………………………………………………………………… 37

1-30- ساختار و خواص نانو سلولز…………………………………………………………………………….. 39

1-31– تولید نانوذرات سلولزی………………………………………………………………………………….. 39

1-32- خواص نانوسلولز و سوسپانسیون آن………………………………………………………………….. 42

1-33- اصلاح سطحی(شیمیایی) نانوسلولز……………………………………………………………………. 43

فصل دوم: مروری بر تحقیقات انجام شده

فصل سوم: مواد و روش ها

3-1- مواد، تجهیزات و نرم افزار های مورد استفاده……………………………………………………….. 48

3-1-1- مواد شیمیایی مورد استفاده………………………………………………………………………….. 48

3-1-2- دستگاه­های مورد استفاده…………………………………………………………………………….. 48

3-1-3- نرم افزار………………………………………………………………………………………………….. 49

3-2- سنتز نانوسلولز و کونژوگاسیون آن با طلا……………………………………………………………… 49

عنوان                                                                                                          صفحه

3-3- مشخصه یابی نانو ذرات کونژوگه شده ……………………………………………………………….. 49

3-4- بررسی جذب دیازینون توسط نانوذرات کونژوگه شده با طلا در شرایط آزمایشگاهی…… 50

3-5– بررسی جذب دیازینون توسط نانوذرات کونژوگه شده با طلا در شرایط واقعی……………. 50

3-6- بررسی جذب دیازینون توسط نانوذرات کونژوگه با نرم افزار شبیه ساز……………………… 51

3-7- روش های آماری……………………………………………………………………………………………….. 51

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل و بیان نتایج حاصل از تحقیق

4-1- نتایج مشخصه یابی نانوذرات کونژوگه شده با طلا…………………………………………………. 53

4-2- نتیجه جذب دیازینون توسط نانوذرات کونژوگه شده با طلا در شرایط آزمایشگاهی……… 57

4-3- نتایج شبیه سازی با نرم افزار………………………………………………………………………………. 64

فصل پنجم: بحث و تفسیر و نتیجه گیری و جمع بندی

5-1- بحث…………………………………………………………………………………………………………….. 68

5-2- نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………….. 70

5-3- پیشنهادها……………………………………………………………………………………………………….. 72

منابع ……………………………………………………………………………………………………………………… 73

چکیده انگلیسی ………………………………………………………………………………………………………. 74

 

فهرست جدول ها

جدول 3-1- مواد شیمیایی مورد استفاده………………………………………………………………………. 48

جدول 3-2- دستگاه­های مورد استفاده…………………………………………………………………………. 48

جدول 4-1 میزان جذب دیازینون توسط نانو ذرات کونژوگه شده در غلظت ها و زمان های مختلف.     61

جدول 4-2 میزان جذب دیازینون توسط نانو ذرات کونژوگه شده در غلظت ها و دما های مختلف.                62

جدول 4-3 میزان جذب دیازینون توسط نانو ذرات کونژوگه شده در غلظت ها و pH های مختلف.     63

جدول 4-4 مقدار سم دیازینون قبل و بعد از مواجهه با نانوذرات و درصد جذب هر لوله……… 64

 

فهرست شکل ها

شکل 1-4 انواع نانوسلولز………………………………………………………………………………………….. 38

شکل 4-1. تصویر نانوذرات کونژوگه شده که توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی گرفته شده است. 54

شکل 4-2. تصویر نانوذرات کونژوگه شده، تهیه شده با میکروسکوپ الکترونی روبشی. …….. 55

شکل 4-3 ساختار اولیه دیازینون…………………………………………………………………………………. 65

شکل 4-4 ساختار اولیه نانوسلولز……………………………………………………………………………….. 65

شکل 4-5- ساختار اولیه نانوذره سلولز کونژوگه شده با طلا……………………………………………. 66

شکل 4-6 جذب دیازینون نانوذره سلولز کونژوگه شده با طلادر انتهای شبیه سازی………………. 66

 

فهرست نمودارها

نمودار 4-1 پیک های جذبی بدست آمده از طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه……………….. 56

نمودار 4-2 میزان جذب دیازینون توسط نانو ذرات کونژوگه شده با طلا در غلظت ها و زمان های مختلف.      58

نمودار 4-3 میزان جذب دیازینون توسط نانو ذرات کونژوگه شده در غلظت ها و دما های مختلف.

…………………………………………………………………………………………………………………………….. 59

نمودار 4-4 میزان جذب دیازینون توسط نانو ذرات کونژوگه شده در غلظت ها و pH های مختلف.     60

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...