تأثیر-بحران-مالی-بر-بیکاری-کشور های-منتخب-حوزه ی-منا- قسمت ۱۴ |
نامانایی در سطح اهمیت ۱% رد می شود.۰۰۰/۰نامانایی در سطح اهمیت ۱% رد می شود.
منبع: یافته های پژوهش
در جدول (۴-۳)،، و به ترتیب جملات اخلال معادلات (۴-۲)، (۴-۳) و (۴-۴) هستند. نتایج جدول نشاندهندهی عدم وجود ریشه واحد در جملات اخلال الگوها است. بنابراین کلیه
متغیرها به متغیر ساکن تبدیل شده و قابلیت کاربرد در الگو را دارند و بدون نگرانی از وجود ریشه واحد میتوان به برآورد الگو پرداخت.
۴-۲- تجزیه و تحلیل برآورد الگو
۴-۲-۱- نتایج مربوط به تأثیر بحران مالی و سایر متغیرها بر بیکاری
در این بخش الگوی تصریح شده مورد برآورد قرار میگیرد تا اثرات بحران مالی و سایر متغیرها بر بیکاری مشخص شود. بدین منظورمعادلهی (۴-۲) با بهره گرفتن از نرمافزار Stata11 برآورد می شود. قبل از برآورد معادله (۴-۲) و بررسی تأثیر بحران مالی و سایر متغیرها بر بیکاری به عنوان متغیر وابستهی مدل، ضروری است مشخص شود که باید از داده های تابلویی استفاده شود یا داده های ترکیبی. برای تصمیم گیری در این زمینه آزمون F– لیمر صورت گرفته است که نتیجه آن در جدول (۴-۴) قابل مشاهده است. از آنجایی که در آزمون F– لیمر، آماره از ۰۵/۰ کوچکتر است بنابراین از داده های تابلویی استفاده می شود.
به منظور انتخاب بین روش اثرات ثابت و اثرات تصادفی در داده های تابلویی، آزمون هاسمن مورداستفاده قرار میگیرد. همانطور که در جدول (۴-۴) مشاهده می شود، از آن جایی که آمارهی به دست آمده از آزمون هاسمن کوچکتر از ۰۵/۰ است مدل مذکور با بهره گرفتن از اثرات ثابت تخمین زده خواهد شد.
در مدل مذکور چند متغیر برای بررسی نرخ بیکاری در نظر گرفته شده است که شاخص بحران مالی، یکی از این متغیرهای اساسی است. نتایج تخمین این متغیرها و شاخص بحران مالی بر نرخ بیکاری در جدول زیر قابل مشاهده است.
جدول (۴-۴): نتایج برآورد معادله (۴-۲) بر مبنای اثرات ثابت
جهت دانلود متن کامل این پایان نامه به سایت jemo.ir مراجعه نمایید. |
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-12-19] [ 11:09:00 ق.ظ ]
|